.

JUST AS
BEAUTIFUL ON
THE INSIDE

WELKOM BIJ
The Beauty House

Gericht op ultieme ontspanning en persoonlijke service, The Beauty House is gespecialiseerd in behandelingen op maat waarin jij centraal staat. Ons getalenteerde team neemt de tijd om ervoor te zorgen dat elk detail op maat is, zodat je er op je best uitziet en ook zo voelt.

.

The Beauty House
Behandelingen

Ontdek een reeks aan beauty en wellness behandelingen, zoals massages, facials, manicures en pedicures. Iedere behandeling wordt, aan de hand van een persoonlijke consultatie, volledig afgestemd op jou en jouw wensen, en uitgevoerd met producten van de beste kwaliteit.

 • Gezicht

  Kies uit een serie effectieve 111SKIN gezichtsbehandelingen, die even ontspannend als doeltreffend zijn, en zorgvuldig voor The Beauty House zijn samengesteld door een team van deskundige schoonheidsspecialisten.

  .

  Reparative

  Herstel, verstevig en verbeter. Onze signature gezichtsbehandeling zorgt voor een ultieme huidverzorging, geïnspireerd op de Harley Street praktijk van Dr. Yannis Alexandrides, met de gepatenteerde NAC Y2-formule voor direct resultaat.

  Boek nu
  Meer

  Non-Surgical Lift

  Verzorg, lift en verstevig. Deze luxe anti-aging behandeling combineert een exfoliërende peeling met de gepatenteerde NAC Y2-formule, beide uit de 111Skin's Intensive Collection, en is ontworpen om de huid te verstevigen en versoepelen.

  Boek nu
  Meer

  Rose Quartz

  Verfris, verstrak en verzacht. Deze verfijnde behandeling bestaat uit een massage met rozenkwartsstenen om je van binnen én buiten te laten stralen.

  Boek nu
  Meer

  Cryotherapy

  Vitaliseer, kalmeer en verstrak. Een op cryo-geïnspireerde behandeling met verkoelende ingrediënten om de lymfedrainage te stimuleren en microcirculatie te versterken. Ideaal voor de reizende of gestreste huid.

  Boek nu
  Meer

  Makeup application

  Een persoonlijke make-up behandeling die begint met een gedetailleerd advies, afgestemd op jouw voorkeur. Geniet van persoonlijke aandacht om er stralend uit te zien, en nog belangrijker, je stralend te voelen.

  Boek nu
  Meer
 • Lichaam

  Verzacht het actieve lichaam met op maat gemaakte holistische behandelingen, inclusief gepersonaliseerde aromatherapieblends en een tien minuten Indiase hoofdmassage.

  .

  Aromatherapy

  Overleg met de klinische aromatherapeut voor een ontspannende behandeling van het hele lichaam, inclusief een hoofdhuidmassage die je volledig tot rust brengt.

  Boek nu
  Meer

  Advanced Bodywork

  Een gerichte massage met een persoonlijke blend van essentiële oliën om pijn te verlichten, waarbij diepe weefsel-, myofasciale en sporttechnieken worden gecombineerd.

  Boek nu
  Meer

  Pregnancy

  Voor de welverdiende mommy-to-be, past deze zachte maar effectieve massage een blend van olie toe terwijl je ontspant op een warm hydrothermale waterkussen.

  Boek nu
  Meer

  Reflexology

  Ontspan in de handen van de deskundige reflexologen, die drukpunten rond de voeten en benen behandelen, voor een helderder, lichter en heerlijk energiek gevoel.

  Boek nu
  Meer

  Cryotherapy

  Ontspan de vermoeide benen en voeten door te werken met cryo geïnspireerde technieken om deze hard werkende spieren nieuwe energie te geven.

  Boek nu
  Meer
 • Haar

  Transformeer je lokken met intensief voedende behandelingen en langdurige föhnbeurten, verzorgd met producten van het iconische lokale haarverzorgingsmerk Keune.

  .

  Blow Dry Bar

  Geniet van een diepe reiniging en verzorging, en verlaat onze blow dry bar met een glanzende, volle en veerkrachtige blow dry. De perfecte start van jouw avonturen in Amsterdam.

  Boek nu
  Meer

  Beauty House Head Spa

  Kies uit onze Regenerate, Nourish, of Detox behandelingen, met een diagnostisch consult voor een gepersonaliseerde behandeling en massage. 

  Boek nu
  Meer
 • Nagels

  Loop weg met een goed gevoel, zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren (of in ieder geval Amsterdam.) We gebruiken OPI producten voor langdurige resultaten van topkwaliteit waar je dol op bent.

  .

  Manicure

  Geniet van een exfoliërende handscrub, nagelbehandeling en handmassage, voordat je de perfecte nagellak kleur kiest om aan te brengen.

  Boek nu
  Meer

  Pedicure

  Zet je beste beentje voor. Ontspan met een rustgevende voetscrub en massage, gevolgd door een nagelbehandeling en prachtige OPI lak.

  Boek nu
  Meer

  Medical Pedicure

  Combineer een luxe OPI pedicure met praktische podologie. Behandel je voeten met gerichte, niet-invasieve procedures die zijn ontworpen om te genezen en verzorgen. 

  Boek nu
  Meer
 • Extra

  Verrijk je ervaring - kies uit het menu van gezichtsmaskers voor een instant glow-up, of kies voor een sculpting Face Workout-massage om het vocht uit het gezicht te verdrijven.

  .

  Face Mask

  Maak een keuze uit ons uitgebreide masker menu - ervaar het allerbeste van 111SKIN revitaliserende huidverzorging.

  Boek nu
  Meer

  Face Workout

  Een diep weefselmassage voor je gezicht die de gevoelige spieren gelift achterlaat. De perfecte aanvulling op al onze behandelingen.

  Boek nu
  Meer
 • Ervaringen

  Ontsnap aan de realiteit en waan je in een oase van pure verwennerij. Onze Beauty House Experiences combineren op maat gemaakte massages met gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen.

  .

  Relax

  Combineer twee van onze meest gewilde behandelingen en ervaar een op maat gemaakte massage van 60 minuten en een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling van 30 minuten, met gebruik van oliën die zijn afgestemd op de behoeften van jouw huid.

  Boek nu
  Meer

  Indulge

  Ons tweede Beauty House arrangement begint met een luxe gezichtsbehandeling van 60 minuten, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, gevolgd door een massage van 30 minuten met essentiële oliën.

  Boek nu
  Meer

The Beauty House by Pulitzer Amsterdam

Welcome to your happy place. The Beauty House by Pulitzer Amsterdam is een oase voor beauty en wellness, gelegen in de Reestraat 22, Amsterdam.

.

.

.

.

.

.

.

Step inside

Gericht op ultieme ontspanning en persoonlijke service, The Beauty House is gespecialiseerd in behandelingen op maat waarin jij centraal staat.

Onze partners

Transformatieve, innovatieve producten vormen de kern van elke behandeling hier in The Beauty House. We werken met merken die bekend staan om hun baanbrekende ontwikkeling en milieuvriendelijkheid, van wereldwijde bestsellers tot baanbrekend Nederlands talent. Ontdek 111SKIN, Champo, Keune, OPI en Bloom Effects bij The Beauty House.

111SKIN

De eerste salon in Nederland die gezichtsbehandelingen met 111SKIN aanbiedt. Ervaar krachtige, therapeutische formules en klinisch bewezen technieken rechtstreeks uit Harley Street.

.

Champo

Geïnspireerd door eeuwenoude Ayurvedische filosofie, wordt je hoofdhuid en haar gevoed en in balans gebracht met de essentiële oliën van Champo op basis van jouw persoonlijke behoeften.

.

Keune

Al meer dan 100 jaar haarverzorging van een baanbrekend familiebedrijf opgericht in Amsterdam. Geniet van langdurige verzorging met zorgvuldig samengestelde en hoogwaardige producten van Keune.

.

OPI

Een naam die synoniem staat voor luxe nagelverzorging. Kies uit een scala aan kleuren, en geniet van een verwennend behandeling met innovatieve technieken om je nagels laten stralen.

.

Bloom Effects

Neem een stukje Amsterdam mee naar huis. Deze bekroonde huidverzorgingslijn is gebaseerd op de natuurlijke werking van de meest geliefde bloem: de iconische Nederlandse tulp.

.
.
.
.
.
.
.

.

.

What's on

Kom hier regelmatig terug voor nieuws, updates en events in The Beauty House.

Nuttige informatie
HOE KAN IK ME-TIME BOEKEN BIJ THE BEAUTY HOUSE?

Je kan eenvoudig afspraken inplannen via deze link of door contact op te nemen met ons team van The Beauty House tijdens onze openingstijden, die van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur zijn. Stuur ons gerust een e-mail op hello@thebeautyhouse.nl voor meer informatie over onze behandelingen en beschikbaarheid.

WAT MOET IK DOEN ALS IK TE LAAT KOM VOOR MIJN AFSPRAAK?

Als je te laat komt voor je afspraak, neem dan gerust contact op met het team via telefoonnummer +31 (0) 20 523 5260 (of 2460 als je in het Pulitzer verblijft) of via e-mail naar hello@thebeautyhouse.nl.

HOE KAN IK MIJN AFSPRAAK VERZETTEN?

Als u uw afspraak online heeft gemaakt, kunt u inloggen op uw account om eventuele aanpassingen te maken, zoals het verzetten of annuleren van uw afspraak. Mocht u direct met ons team willen spreken, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 20 523 5260 (of 2460 als u in het Pulitzer verblijft) of door een e-mail te sturen naar hello@thebeautyhouse.nl.

HOE KAN IK MIJN AFSPRAAK ANNULEREN?

Als u uw afspraak online heeft gemaakt, kunt u inloggen op uw account om eventueel aanpassingen te maken, zoals het verzetten of annuleren van uw afspraak. Mocht u direct met ons team willen spreken, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 20 523 5260 (of 2460 als u in het Pulitzer verblijft) of door een e-mail te sturen naar hello@thebeautyhouse.nl.

KAN IK TIJDENS MIJN ZWANGERSCHAP BEHANDELINGEN BOEKEN BIJ THE BEAUTY HOUSE?

Absoluut! We verwelkomen aanstaande moeders vanaf 13 weken zwangerschap om te genieten van onze ontspannende behandelingen. Houd er wel rekening mee dat we vóór deze mijlpaal geen massages of gezichtsbehandelingen kunnen aanbieden. U bent echter meer dan welkom om te genieten van manicure, pedicure en haarbehandelingen tijdens uw eerste trimester.

BIEDEN JULLIE OOK DUO BEHANDELINGEN AAN?

We ontvangen graag koppels voor manicure en pedicure.

BIEDT U OOK BEHANDELINGEN VOOR KINDEREN?

We kunnen behandelingen op maat bieden voor kinderen, afgestemd op hun individuele behoeften. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team op +31 (0) 20 523 5260 (of 2460 als je in het Pulitzer verblijft) of stuur ons een e-mail naar hello@thebeautyhouse.nl.

ZIJN ER SPECIFIEKE BEHANDELINGEN VOOR MANNEN?

Ons behandelingsmenu is volledig inclusief, zodat elke gast optimaal van onze diensten kan genieten.

ZIJN DE BEHANDELINGEN PRIVÉ?

Onze behandelkamer biedt een privé en vertrouwelijke omgeving voor massages, gezichtsbehandelingen en medische pedicures. Hoewel onze nagel- en haarbarruimtes open ruimtes zijn, kun je er zeker van zijn dat The Beauty House zorgvuldig is ontworpen met het comfort van onze gasten in gedachten. De toegang is beperkt tot degenen die producten kopen of zich laten behandelen, zodat iedereen een ontspannen ervaring heeft.

KAN IK DE PRODUCTEN KOPEN DIE TIJDENS MIJN BEHANDELING WORDEN GEBRUIKT?

Absoluut, we bieden thuisverzorgingsassortimenten die zijn afgestemd op al onze behandelingen. Sommige behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met producten voor professioneel gebruik en zijn niet te koop.

VERKOPEN JULLIE CADEAUBONNEN?

Ja, je kunt cadeaubonnen gemakkelijk online kopen via deze link of persoonlijk bij The Beauty House.

KAN IK EEN FYSIEKE CADEAUBON KOPEN?

Ja, deze zijn direct verkrijgbaar bij The Beauty House. Hoewel de online cadeaukaarten digitaal zijn, kun je, als je liever een fysieke cadeaukaart wilt, contact opnemen met ons team door te bellen naar +31 (0) 20 523 5260 (of 2460 als je in het Pulitzer verblijft) of door een e-mail te sturen naar hello@thebeautyhouse.nl.

Vouchers

Schenk wat me-time aan een ander. Onze cadeaubonnen en -kaarten worden prachtig gepresenteerd en brengen zeker een glimlach op het gezicht.